ОСПІВАНА, ОМРІЯНА СУМЩИНА МОЯ!

ОСПІВАНА, ОМРІЯНА СУМЩИНА МОЯ!

Давній і легендарний край – Сумщина. Її історія сягає глибини віків.
    10 січня 1939 року розпочався літопис Сумської області, нині вона святкує свій славний 85-річний ювілей! У Сумській обласній бібліотеці для дітей було підготовлено та проведено заходи, присвячені цій знаменній даті. Адже нам є чим пишатися, поіменно згадати творців слави рідного краю, талановитих і працьовитих людей, які до безтями закохані у нього. Кожен з них – особистість, кожен факт з їх життя – невмирущий, як і пам’ять, яку ми щемно оберігаємо!
    Так, відвідувачі Відділення денного перебування «Спільнота» Сумського міського територіального центру соціального обслуговування «Берегиня» разом із завідувачем відділу естетичного виховання вирушили у краєзнавчу літературно-мистецьку експедицію «Славетні імена Сумщини», під час якої мали можливість познайомитися з відомими меценатами, художниками, письменниками, композиторами, спортсменами, діячами театру та кіно. Ці імена викарбувані золотом у дивовижній історії рідного краю.
    Долучитися до багатовікового життя області, познайомитися з його багатством, історією, з незвичною красою рідної землі, видатними особистостями, пам’ятками культури та архітектури, заповідними скарбами рідної землі допоможе користувачам література, представлена на книжковій виставці «Оспівана, омріяна Сумщина моя!», яка була організована у відділі обслуговування учнів 5-9 класів.