КРОК У СВІТ КНИЖОК

КРОК У СВІТ КНИЖОК

Всі ми чекаємо літа. Це чудова пора для відпочинку, подорожей, нових вражень…

Кажуть, що для читання пасують холодні пори року, коли, зігріваючись під м’яким пледиком, насолоджуєшся захоплюючою книжкою наперекір погоді!

Але це хибне ствердження, бо для того, хто по-справжньому закоханий у книгу, немає значення, яка погода за вікном! Чому? Бо читати можна не лише вдома, а і під час подорожі, на березі моря, в тіні під запашною яблунькою, на дитячому майданчику!

Сьогодні фахівець відділу обслуговування користувачів молодшого віку Сумської обласної бібліотеки для дітей завітала до маленьких користувачів, вихованців СПШ №32, з літературним круїзом «Крок у світ книжок».

Маленькі читайлики познайомились з білочкою Віолеттою та її друзями з книги Сільвії Мішлен «День народження білочки» та допомогли їй знайти м’ячик і повернутись додому, з радістю відгадували загадки про героїв казок.
А ще дітлахи мали можливість пограти з м’якою розвиваючою книжкою «Дуже голодна гусінь», взяли участь у вікторині «Впізнай героя» та з захопленням погортали сторінки цікавих та яскравих книжок.