БІБЛІОТЕЧНИЙ ПРОСТІР ДЛЯ ДІТЕЙ: РЕАЛЬНИЙ І ВІРТУАЛЬНИЙ

БІБЛІОТЕЧНИЙ ПРОСТІР ДЛЯ ДІТЕЙ: РЕАЛЬНИЙ І ВІРТУАЛЬНИЙ

На виконання наказу Департаменту культури, туризму та релігій Сумської обласної державної адміністрації 29 травня п. р. на базі Сумської обласної бібліотеки для дітей було проведено обласний методичний бібліомайданчик «Бібліотечний простір для дітей: реальний і віртуальний», до участі в якому долучилися 20 бібліотек області та понад 40 фахівців спеціалізованих бібліотек для дітей та публічних бібліотек Сумщини.

Обласний захід відкрила завідувач відділу інформації та маркетингу Наталія НАГОРНА, яка передала вітання від Департаменту культури, туризму та релігій Сумської обласної державної адміністрації, побажала всім плідної праці, нових знань, креативних планів на майбутнє. А також наголосила на тому, що у сучасному світі бібліотека, у т. ч. для дітей, стає дійсно центром спілкування, комфортним і максимально зручним для користувачів з можливістю реалізувати власні культурно-освітні, дозвільні та інтелектуальні потреби.

До професійного обговорення щодо створення комфортного середовища долучилися фахівці спеціалізованих бібліотек для дітей та КУ «Глухівська публічна бібліотека». Цікавими й корисними були виступи наших колег з
м. Глухів, Ромни, Путивль, Шостка, селища Липова Долина.

Дякуємо всім за працю, відданість бібліотечній справі, небайдужість і любов до користувачів!