КНИГА ПРО ПОДОРОЖІ В ЧАСІ ТА ПРО ПЕРЕМОГУ

КНИГА ПРО ПОДОРОЖІ В ЧАСІ ТА ПРО ПЕРЕМОГУ

23 травня 2024 року в Сумській обласній бібліотеці для дітей пройшла онлайн-зустріч із сучасним українським письменником, дипломантом «Молодої КороНації» 2022-го року, Дмитром ЗІНЕНКОМ.

Під час спілкування хорольський письменник презентував книгу «Тайммен», яка побачила світ на початку 2023 року. Твір має цілком потужну історичну основу та фантастичний сюжет. Автор розповів читацькій аудиторії про історію написання книги, головну тему твору і те, що він хотів донести читачам, повідав цікаві факти зі свого життя, поділився планами на майбутнє та письменницькими таємницями.

Учасники заходу задавали багато цікавих запитань, а пан Дмитро із задоволенням на них відповідав. Спілкування проходило в дружній і невимушеній атмосфері, активно, цікаво та динамічно. Наприкінці переглянули буктрейлери, створені автором.

Зустріч з Дмитром ЗІНЕНКОМ залишила в усіх присутніх позитивні емоції і бажання прочитати ще більше його майбутніх творів.

Дякуємо пану Дмитру за зустріч і подаровану бібліотеці книгу «Тайммен». Бажаємо міцного здоров’я, нових творчих проєктів і тільки гарних новин!