ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ – ЯКЕ ЧУДОВЕ СВЯТО

ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ – ЯКЕ ЧУДОВЕ СВЯТО

1 червня – Міжнародний день захисту дітей, своєрідне нагадування суспільству про необхідність захищати права дітей.

Напередодні цього доброго, світлого і радісного свята в Сумській обласній бібліотеці для дітей для давніх і добрих друзів, учнів 2-А класу ЗОШ №12, було організовано театралізоване дійство «Хай яскраво сонце світить, хай живуть щасливо діти», адже вони – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє.

З вітальним словом до дітей звернулась начальник управління культури Сумської обласної державної адміністрації Олена Мельник, яка побажала всій дітворі чистого і мирного неба, сонячних ранків, світлих і неповторних вражень, щирих усмішок, веселих і надійних друзів, а дорослим, серця яких сповнені любові до дітей – наснаги і мудрості!

А далі ведуча заходу, студентка 1 курсу Сумського фахового коледжу мистецтв і культури ім. Д. Бортнянського, Олександра Зозуля запросила гостей бібліотеки, гарних, життєрадісних, усміхнених дітей поринути у цікавий світ казки та отримати вітання від улюблених казкових героїв – маленької чарівниці Моллі Махлюй, чоловіка у розквіті сил Карлсона, сліпого, глухого, німого Кота Базиліо та його подруги-хитрунки Ліси Аліси, відомих персонажів анімаційного фільму «Шрек» – принцеси Фіони та Шрека. Ролі персонажів казок майстерно виконували бібліотекарі, проводячи під час дійства цікаві розважальні ігри, танцювальні хвилинки, конкурси, вікторини – «ТАК» чи «НІ», «Аукціон подарунків», «Веселе літо», «Ігрові смаколики», «Привіт, мультик!», «Фото на згадку» тощо.

А ще сьогодні були відзначені грамотами, подяками та подарунками талановиті та творчо обдаровані користувачі бібліотеки: Крупіна Дар’я – за отримане ІІ місце в обласному турі Всеукраїнського конкурсу дитячого екомалюнку «Книга і діти, екологія і світ», Колєснік Іван – за креативне мислення, творчий підхід і персональну виставку «Дива з пластиліну» та Дараган Софія – за творчість, активну участь в житті бібліотеки та персональну виставку «Моя палітра».

Емоційно та радісно сприйняли діти театралізоване дійство і солодкий смаколик від казкових героїв. Всім було цікаво та весело! Зі святом!!!