ЩОРІЧНІ ЗУСТРІЧІ МЕРЕЖ ЄС!

ЩОРІЧНІ ЗУСТРІЧІ МЕРЕЖ ЄС!

18-19 листопада завідувач сектора інформаційних технологій, електронних ресурсів та обліку користувачів Сумської обласної бібліотеки для дітей Тетяна Ємельяненко взяла участь в онлайн-зустрічі за участю Представництва ЄС в Україні, який організувала команда проєкту «Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні».

З привітальним словом до учасників зустрічі звернувся Заступник Голови Представництва ЄС в Україні пан Ремі Дюфло, який подякував Євроклубам та бібліотекам України за плідну співпрацю протягом двох років, наголосив на тому, що новий культурний проєкт подовжено на дворічний період та закликав і надалі співпрацювати з дітьми та молоддю.

Вікторія Давидова, радник з питань преси та інформації Представництва ЄС в Україні, акцентувала увагу на тому, що у фахівців бібліотек для дітей, з якими Представництво ЄС в Україні активно співпрацює в рамках проєкту «Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні», є чому повчитись.

Модератор заходу Людмила Кудіна розповіла про досягнення дитячих та юнацьких бібліотек України в рамках реалізації Проєкту у 2021 році та основні напрямки діяльності в цьому напрямку у 2022 році.