ТРЕТІЙ ДЕНЬ НАЦІОНАЛЬНОГО ТИЖНЯ ЧИТАННЯ!

ТРЕТІЙ ДЕНЬ НАЦІОНАЛЬНОГО ТИЖНЯ ЧИТАННЯ!

Історичні книжки не просто переносять нас в атмосферу певної епохи, вони допомагають збагнути мотиви історичних діячів, подивитися на перебіг подій збоку.

Марія Морозенко «Іван Сірко великий характерник»

Життя Івана Сірка овіяне легендами і сповнене карколомних пригод. Він народився незвичайною дитиною, з особливим даром характерництва, що допоміг йому здобути багато перемог, і перед усім – над собою.

Володимир Рутківський «Джури козака Швайки»

Книга розповідає нам про часи справжніх козаків, мужніх, хоробрих, готових віддати життя за свого брата. Небезпека очікує героїв на кожному кроці. Це дозволяє перенести читача на кілька століть назад і відчути всю тривогу і хвилювання на собі!

Володимир Малик «Таємний посол»

У тетралогії «Таємний посол» розповідається про боротьбу українського народу проти турецько-татарських загарбників у другій половині XVII ст. Юні читачі будуть у захваті від пригод безстрашного розвідника козака-відчайдуха та його побратимів.

Володимир Рутківський «Сторожова застава»

Повість присвячена героїчним і маловідомим сторінкам нашого прадавнього минулого. Історія про хлопчика, який потрапив у 1097 рік, де разом зі славетними богатирями намагається захистити кордони нашої землі й врятувати жителів від темної навали.

Анна Коршунова, Світлана Качуровська «Маленькі історії казкового міста»

У місті живуть люди. А ще – будинки й пам’ятники, рослини й тварини, птахи і мрії. І варто зупинитися на хвильку, прислухатися, придивитися…