ПРОШУ ЛЮБИТИ СУМИ …

ПРОШУ ЛЮБИТИ СУМИ …

1 червня – Всесвітній день батьків, тепле сімейне свято, присвячене найважливішим людям у нашому житті!

В перший день літа на підтримку батьків в усьому світу проводяться різноманітні заходи, спрямовані на вшанування традиційних сімейних цінностей, ролі і значення батьків для всіх поколінь. Ось і фахівці відділу естетичного виховання Сумської обласної бібліотеки для дітей запропонували батькам відвідувачів Відділення денного перебування «Спільнота» Сумського міського територіального центру соціального обслуговування «Берегиня» пізнавальний відпочинок – пішохідний бібліотечно-краєзнавчий мистецький екскурс із запитань та відповідей.

Міський парк, фонтан «Садко», Сумський обласний художній музей, контактна скульптура «Веселий сумчанин», візитівка міста – Альтанка, Сумський обласний краєзнавчий музей, пам’ятник Івану Герасимовичу Харитоненку, скульптурна композиція Михайла Лисенка «Партизанський рейд», Покровська площа, контактна скульптура «Дама з парасолькою», Сумська обласна бібліотека для дітей – таким був маршрут краєзнавчого квесту «Прошу любити Суми …». Долаючи маршрут крок за кроком, учасники отримували не тільки цікаву інформацію, а й естетичне задоволення від спілкування зі світом прекрасного та один з одним.

У цей День ми приєднуємося до привітань на адресу всіх батьків, теперішніх та майбутніх! Бажаємо батькам міцного здоров’я, мудрості і сил!