УКРАЇНА – МРІЯ

УКРАЇНА – МРІЯ

29 та 30 квітня на базі Сумської обласної бібліотеки для дітей було підбито підсумки обласного туру Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Україна-мрія». На розгляд обласного журі було надіслано 47 творчих робіт дітей у категоріях «Малюнок», «Вироби декоративно-прикладного мистецтва», «Текстовий опис».

Обласне журі у складі: Раїси ГРИЦАЄНКО (голови журі), заступника начальника управління культури – начальника відділу культурно-мистецької діяльності та мистецької освіти Департаменту культури, туризму та релігій Сумської обласної державної адміністрації, Івана ГАПОЧЕНКА, голови Сумської обласної організації Національної спілки художників України, Юлії АЛЕЩЕНКО, члена Національної спілки майстрів народного мистецтва України та Національної спілки художників України, викладача-методиста факультету «Образотворче мистецтво декоративне мистецтво, реставрація» Сумського фахового коледжу мистецтв і культури ім. Д.С.Бортнянського, Лілії ТОГОБІЦЬКОЇ, керівника Сумської обласної бібліотеки для дітей і Наталії НАГОРНОЇ, завідувача відділу інформації та маркетингу Сумської обласної бібліотеки для дітей, знайомились з надісланими яскравими, тематично актуальними, творчими роботами дітей та обирали переможців.

Ними стали:

у категорії «Малюнок»

  • вікова група 7-13 років: Анастасія Білашенко (м. Ромни)
  • вікова група 14-18 років: Дар’я Харченко (м. Ромни)

у категорії «Вироби декоративно-прикладного мистецтва»

  • вікова група 14-18 років: Олександра Школьна (м. Шостка)

у категорії «Текстовий опис»

  • Ярослава Сема (м. Суми)

За рішенням журі, подяками Сумської обласної бібліотеки для дітей за щирість, креативність і творчий підхід відзначено малюнки Давида Анцибора (м. Конотоп) та Анни Мусієнко (с. Миронівка Шосткинського району).

Дякуємо і дітям, і бібліотекам – всім, хто долучився до участі в Конкурсі, за небайдужість, патріотичну свідомість, відтворення у малюнках образу омріяної України, заради якої воюють Збройні Сили УКРАЇНИ!

Висловлюємо щиру подяку нашим добрим друзям – Івану ГАПОЧЕНКУ та Юлії АЛЕЩЕНКО за плідну й ефективну роботу в складі обласного журі Конкурсу, високий професіоналізм, об’єктивне оцінювання малюнків юних конкурсантів.

Вітаємо переможців і бажаємо їм подальших успіхів!