КРИМ – ЦЕ УКРАЇНА. НАШІ СЕРЦЯ З ВАМИ!

КРИМ – ЦЕ УКРАЇНА. НАШІ СЕРЦЯ З ВАМИ!

     26 лютого в Україні відзначають День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя. Саме в цей день у 2014 році відбулось найбільше зібрання на підтримку цілісності та єдності України. Ця подія стала символом опору окупації, що триває вже десять років.
    До цієї дати в Сумській обласній бібліотеці для дітей була організована книжкова виставка «Наші серця з вами», біля якої протягом тижня, з 22 по 26 лютого, фахівці відділу обслуговування учнів 5-9 класів разом із користувачами проводили акцію «Жовта стрічка» – Наші серця з вами!».
    26 лютого 2024 року для учнів 4-х класів ЗОШ № 4 була проведена відеомандрівка «Крим – це Україна». Діти із задоволенням познайомилися з цікавими та неймовірними фактами про одне з найкрасивіших місць на Землі – півострів Крим, взяли участь у вікторині «Чи знаєте ви?» та пригадали поняття «окупація», «анексія». По закінченню заходу читайлики разом із бібліотекарем зробити висновок, що кожен регіон України неповторний. Крим – це Україна! Ми – єдина країна! І всі ми прагнемо одного – миру, спокою, чистого неба над головою!