КНИГА – ЦЕ ЗБРОЯ! А БІБЛІОТЕКА – ЇЇ АРСЕНАЛ!

КНИГА – ЦЕ ЗБРОЯ! А БІБЛІОТЕКА – ЇЇ АРСЕНАЛ!

Протягом багатьох років останній вересневий день є святом усіх працівників бібліотечної ниви і тих, хто пожинає її щедрі плоди, святом великої бібліотечної родини і багатомільйонної читацької аудиторії. На превеликий жаль, вже другий рік поспіль Всеукраїнський день бібліотек має гіркий присмак та попри все залишається святом для тих, хто присвятив своє життя Книзі та Читачеві!

На бібліотечні гостини до Сумської обласної бібліотеки для дітей завітали директор Департаменту культури, туризму та релігій Юрій ГЛАДЕНКО, заступник директора Департаменту культури, туризму та релігій Євген БАЛЕНКО і заступник начальника Управління культури Раїса ГРИЦАЄНКО. Вітаючи бібліотечних працівників, шановні гості наголосили на тому, що у цей нелегкий час бібліотека для дітей є державний гарантом забезпечення інформаційними послугами юних користувачів згідно з Конвенцією ООН «Про права дитини», зберігає Книгу – інтелектуальне й духовне надбання нашого народу, місцем, де всі об’єднуються та спільно діють, наближаючи таку бажану для всіх Перемогу, а бібліотекарі з усією стійкістю та волелюбністю тримають у своїх ніжних жіночих руках мирний культурний фронт.

Приємним моментом зустрічі було відзначення кращих з кращих! Юрій ГЛАДЕНКО вручив Грамоти голови Сумської обласної державної адміністрації Тетяні Бурятовій та Ользі Литвиненко, Подяки Сумської обласної ради – Яні Білаш і Ользі Попковій.

Надзвичайно емоційним було привітання керівника бібліотеки Лілії ТОГОБІЦЬКОЇ. Слова щирої вдячності за відданість професії у такий нелегкий для країни час звучали від неї не тільки на адресу фахівців бібліотеки, а й всіх тих, хто щоденною працею причетний до розвитку закладу – працівників бухгалтерії та господарського відділу. Лілія Миколаївна також відзначила Грамотами найкращих!

Працюємо і творимо для дітей!