ПЕРЕМОЖЦІ

ПЕРЕМОЖЦІ

ІІ Всеукраїнського онлайн-конкурсу із правового просвітництва
«Конституція для всіх: і великих, і малих»

27 червня 2023 року в Українському національному інформаційному агентстві «Укрінформ» відбулася пресконференція на тему: «Підсумки ІІ Всеукраїнського конкурсу з правового просвітництва «Конституція для всіх: і великих, і малих», під час якої були оприлюднені результати й оголошені переможці! Організували подію Національна бібліотека України для дітей та ГО «Асоціація розвитку суддівського самоврядування України».

До участі долучилися Алла Гордієнко – в.о. генерального директора Національної бібліотеки України для дітей; Володимир Кравчук – суддя Верховного Суду, автор Всеукраїнського правоосвітнього руху «Конституція для всіх»; Ірина Шаганян – координатор Всеукраїнського правоосвітнього руху «Конституція для всіх»; Тетяна Репеде – голова правління Благодійного фонду «Здорове дитинство без меж», модератор; Тетяна Єрмак – директор НВК 157 (м. Київ).

Конкурс об’єднав майже 3000 учасників-дітей молодшого та середнього шкільного віку від 6 до 12 років, які створили і надіслали колективні відеоролики-презентації.

Всього на розгляд журі було представлено 365 відеороликів, в яких колективи дітей декламують статті з книжки «Конституція для всіх: і великих, і малих».

Переможців оголошено! Приємна і святкова новина для бібліотечної спільноти Сумщини.

CУМСЬКА ОБЛАСНА БІБЛІОТЕКА ДЛЯ ДІТЕЙ увійшла до списку переможців у номінації «Вибір журі» і Топ-20, визначених НБУ для дітей.

ВЕЛИКОБУБНІВСЬКА СІЛЬСЬКА БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ отримала Спеціальну відзнаку журі у номінації «Креатив».

ВІТАЄМО всіх наших юних учасників і фахівців бібліотек з долученням до Всеукраїнського правоосвітнього руху “Конституція для всіх: і великих, і малих”. Вітаємо наших юних читайликів, правознавців і розумників та бібліотечну спільноту Сумщини з Днем Конституції України. І пропонуємо усім до перегляду роботи переможців:

Cумська обласна бібліотека для дітей

Великобубнівська сільська бібліотека-філія