ВЧИМОСЯ ОНЛАЙН

ВЧИМОСЯ ОНЛАЙН

На виконання наказу управління культури Сумської обласної державної адміністрації 04 квітня п. р. на базі Сумської обласної бібліотеки для дітей було проведено заняття обласної онлайн-школи «Вчимося онлайн» на тему «Створення дидактичних вправ у сервісі LearningApps» для фахівців дитячих бібліотек області, відділів обслуговування користувачів-дітей публічних бібліотек сільських, селищних, міських рад. До заходу долучилося близько 50 учасників. Не всі мали необхідне технічне обладнання (вебкамери, мікрофони), але бажання навчатися, удосконалюватися, осучаснюватися перемогло!

Відкрила онлайн-школу керівник Сумської обласної бібліотеки для дітей Лілія Тогобіцька, яка побажала цікавого і корисного навчання, легкого засвоєння матеріалу, творчих і креативних ідей під час створення власних електронних продуктів.

Учасники заходу дізналися про онлайновий сервіс, що дозволяє створювати інтерактивні вправи. Як зареєструватися, працювати з інтерфейсом програми, зображеннями, текстом, звуком, відео, посиланнями, шаблонами, вбудовувати вправи в онлайнові середовища розповів провідний інженер з комп’ютерних систем сектору інформаційних технологій, електронних ресурсів та обліку користувачів бібліотеки Павло Ладигін.

Тож навчаємося і вдосконалюємося!