ДІТЯМ СВІТУ – СОНЦЕ Й МИР

ДІТЯМ СВІТУ – СОНЦЕ Й МИР

Всесвітній день дитини відзначається 20 листопада як день взаєморозуміння дітей, акцентування уваги на проблемах дитинства, привернення уваги усього світу до війни в Україні.

Юні користувачі бібліотек Сумщини долучились до Міжнародного конкурсу дитячої листівки «Дітям світу – сонце й мир», який проходив з 10 червня по 15 жовтня п.р., організаторами якого є Національна бібліотека України для дітей, Національна секція Міжнародної ради з дитячої та юнацької книги IBBY, Українська асоціація працівників бібліотек для дітей, Національна спілка художників України.

Напередодні у Сумській обласній бібліотеці для дітей підбито підсумки обласного туру Конкурсу, основним завданням якого стала промоція заходів з формування основних цінностей: миру, свободи, рівності, підтримка творчих здібностей дітей. 55 фіналістів презентували свої малюнки і аплікації на розгляд обласного журі, яке визначило переможців конкурсу. Їх творчі роботи надіслані для подальшої участі в Конкурсі до Національної бібліотеки України для дітей.

Бажаємо успіхів!!!