ПЕРШЕ ВЕРЕСНЯ – ЦЕ СВЯТО, ПЕРШЕ ВЕРЕСНЯ – ДЕНЬ ЗНАНЬ

ПЕРШЕ ВЕРЕСНЯ – ЦЕ СВЯТО, ПЕРШЕ ВЕРЕСНЯ – ДЕНЬ ЗНАНЬ

День знань – особливе свято! Традиційно 1 вересня в усіх школах України починається новий навчальний рік.

З нагоди цього важливого дня в житті кожного українського школяра, фахівці відділу обслуговування користувачів молодшого віку Сумської обласної бібліотеки для дітей провели для учнів 2-Б класу ЗОШ №4 онлайн-бесіду на платформі ZOOM «Перше вересня – це свято, перше вересня – День знань».

Бібліотекар привітала дітей з новим навчальним роком, побажала дітлахам удачі, успіхів у навчанні та здоров’я, нових друзів та відмінних оцінок! А ще розповіла притчу «Невичерпний скарб», адже справжнє багатство для кожної людини – це знання.

Учасники заходу із зацікавленістю слухали, як святкують початок нового навчального року у різних країнах, цікаві факти про школу, залюбки взяли участь у конкурсі «Хто багато читає, той багато знає» та обговорювали книги, які прочитали влітку. Доповненням до заходу був огляд літератури, що представлена на тематичній поличці «Країна знань». А ще бібліотекар наголосила на тому, що «Якщо хочеш багато знати, то треба читати», тож запросила відвідати бібліотеку та відкрити для себе цікавий, пізнавальний світ книг.