СВЯТО ДЛЯ МАЛЕНЬКИХ МРІЙНИКІВ

СВЯТО ДЛЯ МАЛЕНЬКИХ МРІЙНИКІВ

У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Для своїх найкращих друзів, маленьких читайликів, фахівці Сумської обласної бібліотеки для дітей підготували літературне театралізоване свято «Нехай дитячі мрії збуваються і книга ніколи не забувається». Адже саме книги відкривають дітям нові світи, разом з ними вони мандрують і насолоджуються читанням. У кожній дитячій книзі живуть веселі, добрі, розумні і неймовірно цікаві герої.

Сьогодні з деякими з них і познайомилися юні користувачі бібліотеки, учні 2-Б класу ЗОШ № 4 та 4-Г класу ЗОШ № 17, які завітали на Свято.

Зі сторінок книжок до дітей завітала Мудра Сова, яка хотіла стати жайворонком, Лисичка, яка випадково потрапила до бібліотеки, Вовчик, який випав зі своєї книги і ніяк не міг її знайти, а улюблених героїв лісової школи Всеволода Нестайка представляв Колько Колючка. Дуже всім сподобалися і чарівні дами з книги Ганни Коршунової Мамзель ТЮГ та пані Щепка Академічна. Герої книг запропонували дітворі цікаві ігри, конкурси, вікторини. А після вистави діти з задоволенням взяли участь у майстер-класі «Пташка-антистрес» з Мамзель ТЮГ та пані Щепкою Академічною, конкурсі малюнка на асфальті «Світ щасливого дитинства» – з Вовчиком, Лисичкою та Їжачком і грі-подорожі «Країна дитинства скликає друзів» – разом з Мудрою Совою.

Родзинкою свята стало нагородження кращих читачів бібліотеки. Всі отримали гарний настрій, багато усмішок і щасливих хвилин.

Вітаємо зі святом ДИТИНСТВА!!!