ПРОБЛЕМНО-ЦІЛЬОВЕ НАВЧАННЯ «ІННОВАЦІЙНІ ЗМІНИ В ДИТЯЧИХ БІБЛІОТЕКАХ»

ПРОБЛЕМНО-ЦІЛЬОВЕ НАВЧАННЯ «ІННОВАЦІЙНІ ЗМІНИ В ДИТЯЧИХ БІБЛІОТЕКАХ»

24 квітня 2023 року на базі Національної бібліотеки України для дітей в режимі онлайн розпочалося проблемно-цільове навчання «Інноваційні зміни в дитячих бібліотеках», в якому бере участь провідний бібліограф Сумської обласної бібліотеки для дітей Андросова Лариса.

В рамках програми навчання відбулися цікаві спілкування з директором видавництва «Час майстрів» Олегом Симоненком; вражаючою та змістовною була лекція-інтерактив доктора філологічних наук, професора кафедри фахових методик і технології початкової освіти Прикарпатського Національного університету ім. Василя Стефаника Тетяни Качак «Канон української книжки для дітей та юнацтва доби незалежності».

Надзвичайно актуальними, цікавими, корисними і пізнавальними були консультації провідних фахівців Національної бібліотеки України для дітей Наталії Загоруйко, Наталіі Марченко, Валентини Красножон, Наталії Турчин, Наталії Невмержицької, Наталії Загайної, які поділилися досвідом роботи з популяризації літератури та використання електронних ресурсів, за що всім велика подяка. Навчання триватиме до 28 квітня.