Патріотична акція «МИ НЕЗЛАМНІ, МИ СИЛЬНІ, МИ ВІЛЬНІ»

Патріотична акція «МИ НЕЗЛАМНІ, МИ СИЛЬНІ, МИ ВІЛЬНІ»

6 грудня українці відзначають важливе державне свято – День Збройних Сил України, яке збігається з початком Першого Зимового Походу армії УНР. Воно було встановлене постановою Верховної Ради України в 1993 році. Українські військові, наші захисники й захисниці – це справжня армія незламних і нескорених бійців, патріотів, які вже котрий рік в умовах війни демонструють мужність, звитягу, силу духу, волю та неабияке бажання перемогти ворога.

До цього Дня в Сумській обласній бібліотеці для дітей підготовлено проморолик біля книжкової виставки «Слава, гордість, міць країни», проведено (на платформі сервісу Zoom) мистецькі storytelling «Упізнай Героя за шевроном» для учнів 4-х класів СПШ № 28 і патріотичну акцію «Ми незламні, ми сильні, ми вільні». У рамках Акції працівники бібліотеки організували та провели благодійний ярмарок «Наближаємо Перемогу!». Користувачі закладу та його працівники приготували дуже багато домашньої випічки: кексики, горішки, тортики, пиріжки, печиво та інші смаколики. На ярмарку були представлені і текстильні вироби ручної роботи та сувеніри, зроблені майстерними руками бібліотекарів, відвідувачів Відділення денного перебування «Спільнота» Сумського міського територіального центру соціального обслуговування «Берегиня» та добрими друзями бібліотеки. Виручені кошти будуть адресно передані на підтримку і реабілітацію важко пораненого захисника, чоловіка нашої колеги.

Також у рамках Акції фахівці бібліотеки передали нашому давньому та щирому другу, неодноразовому учаснику бібліотечної спортивної команди обласних спартакіад серед профспілкових працівників обласних закладів культури – Володимиру, військовослужбовцю в/ч реактивної артилерійської бригади ім. кошового отамана Петра Калнишевського м. Суми, комплект одноразових грілок для рук TakeHot.

Вітаємо нашу гордість і найцінніше багатство України – всіх її військовослужбовців. Вони – наші захисники і захисниці, наша надія і наша опора!

Разом до ПЕРЕМОГИ!