МАЙБУТНЄ ПЛАНЕТИ У НАШИХ РУКАХ

МАЙБУТНЄ ПЛАНЕТИ У НАШИХ РУКАХ

23 квітня під час пресконференції, присвяченій підведенню підсумків
ІІІ Всеукраїнського екологічного конкурсу дитячого малюнка «Майбутнє планети у наших руках», у Національній бібліотеці України для дітей було оголошено його переможців. У фінальному турі Конкурсу нашу рідну Сумщину представляли 9 (із 211 з усієї України) творчих робіт юних авторів.

Щиро радіємо за Тетяну ХАРЬКОВУ, користувачку Центральної міської бібліотеки для дітей КЗ «Шосткинська публічна бібліотека», малюнок якої отримав спеціальну відзнаку від Національної бібліотеки України для дітей. Молодець, Тетянко!

Вдячні всім учасникам обласного туру Конкурсу за ваші неймовірні і щирі роботи, за розуміння того, що сьогодні більш, ніж будь-коли, надзвичайно важливим є збереження життя на Землі, відновлення і збереження навколишнього середовища, що постраждало від наслідків війни! Ви всі, дорогі наші діти, є ПЕРЕМОЖЦЯМИ! Пишаємось кожною дитиною, яка взяла участь у Конкурсі!

ЩИРО ВДЯЧНІ бібліотечним працівникам, які в умовах безкінечних повітряних тривог і щоденних обстрілів нашої області змогли організувати проведення Конкурсу на належному рівні та долучити до участі в ньому своїх неймовірно талановитих юних користувачів. ДЯКУЄМО також батькам за підтримку та розкриття творчих здібностей своїх дітей!