ЛІТО В БІБЛІОТЕЦІ – СВЯТО ЩОДНЯ!

ЛІТО В БІБЛІОТЕЦІ – СВЯТО ЩОДНЯ!

Літо і канікули – найулюбленіша пора всіх дітей. Сумська обласна бібліотека для дітей запросила любих читайликів та їх батьків провести літо разом!

Після тривалих карантинних обмежень в бібліотеці знову вирує життя. Щодня приміщення наповнене гомінкими голосами та веселим сміхом дітвори. Бібліотека має широкі можливості для того, щоб зробити дозвілля дітей з книгою приємним і цікавим, а підготовлена Програма літніх читань «Мозаїка книжкового літа» допомагає їм спілкуватись, розкривати свої можливості та приховані таланти, відпочивати та розвиватись. «Мозаїка книжкового літа» – це цікаві екскурсії, літературні ігри і вікторини, літні ігротеки, книжкові

хіт-паради, перегляд улюблених мультфільмів у Мультсалоні і вистав лялькового театру «Кукляндія», можливість читати книги, малювати, гратися і ще багато чого!

Так, починаючи с 01 червня для дітей, які відпочивають у пришкільних таборах, проведено близько 55 заходів. Наші юні користувачі з зацікавленістю долучилися до літературного асорті «Читай зі смаком», літературних розваг «Літня фішка – читай з друзями цікаву книжку», краєзнавчого квесту «Від скарбниці до скарбниці», літературних варіацій «Книги завжди в тренді», хобі-клубу «Монети з дідусевої скриньки», екологічного круїзу «У краплині води відбивається Всесвіт», літніх читань «Цікава книга повсякчас зустрічає влітку вас», літературної подорожі «Дружба – це велика сила, всіх об’єднує вона», літературної мандрівки «Казкове літо», слайд-мандрівки «За Піренейськими горами. Іспанія», віртуального променаду «Від Чехова до Лушпи», мистецького пазлу «Моя країна – Україна», народознавчої академії «Ярмарок українських звичаїв», книжкового хіт-параду «Подорож книжковим містом», взяли активну участь у конкурсах «Загублені речі», «Казкова плутанина», «Знавці казок», «Пригадайте чиї слова», переглянули нові вистави театру ляльок бібліотеки.

У літній період до уваги користувачів і яскраві книжкові виставки: виставка-інформація «Малечі про цікаві речі», виставки-поради «Читай – відпочивай», «Читаємо разом із батьками влітку», виставки-захват «Книжковий хіт», «Читай!» та інші, які допоможуть перетворити читання у радість, задоволення, в справжнє свято книжкових відкриттів!

А ще бібліотека оголосила з 1 червня конкурс на кращого читача «Книжкове літо – 2021». Це читацький марафон, який продовжуватиметься до 31 серпня. Переможці Конкурсу будуть відзначені подарунками.

Цікавих вам зустрічей у бібліотеці.