ЛІТНЯ ФІШКА

ЛІТНЯ ФІШКА

11 липня у багатьох країнах світу всі ласуни святкують «смачне» свято – Всесвітній день шоколаду.

Шоколад – чарівний смаколик, що майя та ацтеки подарували світові.

Це не просто кондитерський виріб, адже він тішить, позбавляє суму і навіть лікує. Гіркий чи молочний, з горіхами чи родзинками, цедрою чи прянощами, у плитках або в запашному гарячому напої. У кав’ярні, на відпочинку, в компанії друзів, на романтичному побаченні чи на самоті. Шоколад – це завжди хороша ідея! Особливо, коли йдеться про книжки, адже так багато історій із шоколадним присмаком.

Тож, до Всесвітнього дня шоколаду Сумська обласна бібліотека для дітей запросила солодкоїжок на невеличку книжково-шоколадну дегустацію біля виставки-інсталяції «Шоколадна симфонія».

А відвідувачам Відділення денного перебування «Спільнота» Сумського міського територіального центру соціального обслуговування «Берегиня» ще більше пощастило!!!! Під час мистецьких storytelling «Шоколадниця з Галереї старих майстрів» вони не тільки дізнались історію походження слова «шоколад», а й з’ясували скільки його можна з’їсти в день, згадали про корисні властивості та шкоду шоколаду. А головне – відсвяткували День шоколаду смачно, порадувавши себе справжнім шоколадним фондю.

Смакуйте шоколад із задоволенням, читайте книги та будьте здорові! До наступної «шоколадної» зустрічі!