ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ БІБЛІОТЕК

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ БІБЛІОТЕК

Всеукраїнський день бібліотек має у цьому році гіркий присмак. Та, попри все свято є свято! Надзвичайно приємним подарунком для всієї бібліотечної спільноти України було вітання Президента України Володимира Зеленського, який подякував, за те, що у цей нелегкий час бібліотечна громада працює заради перемоги, тримає культурний фронт, зберігає Книгу – інтелектуальне й духовне надбання нашого народу, очищає фонди від ворожої пропаганди, забезпечує українськими книгами дітей, змушених жити за межами Батьківщини, долучається до волонтерської роботи. Президент України впевнений, що разом ми переможемо!

Цьогорічний девіз свята: Бібліотека – спільнодія для твоєї мрії. Зараз нашою спільною мрією є Перемога у війні з росією. І Будь яке свято – це завжди багато щирих, вірних друзів, це теплі слова вітань. Не виняток і наше чудове свято. На урочистості нагоди Всеукраїнського дня бібліотек до Сумської обласної бібліотеки для дітей завітала берегиня культури Сумщини, щирий друг і порадник Олена МЕЛЬНИК. Вітаючи бібліотечних працівників, Олена Петрівна наголосила на тому, що бібліотеки сьогодні є тим місцем, де всі об’єднуються та спільно діють, кожен на своєму місці, на своєму маленькому фронті з усією стійкістю та волелюбністю наближають таку бажану для всіх Перемогу.

З нагоди професійного свята Олена Петрівна вручила Грамоти Сумської обласної державної адміністрації Наталії Руденко та Марії Крупіній, Подяку Голови Сумської обласної ради – Наталії Нагорній, також Олена Петрівна вручила бібліотечним працівникам Грамоти та Подяки Управління культури Сумської обласної державної адміністрації. З вітальним словом звернулася до колег виконуюча обов’язки директора бібліотеки Лілія ТОГОБІЦЬКА, яка подякувала за відданість професії, любов до користувачів і теж відзначила Грамотами найкращих працівників.