ВИЗНАЧИЛИ ЛІДЕРА ЧИТАННЯ

ВИЗНАЧИЛИ ЛІДЕРА ЧИТАННЯ

У Сумській обласній бібліотеці для дітей підбито підсумки І етапу обласного туру Всеукраїнського конкурсу «ЛІДЕР ЧИТАННЯ», який проходив з 13 липня по 19 серпня п.р.

В режимі онлайн та офлайн учасники Конкурсу, користувачі бібліотеки – учні 5-7 класів шкіл міста, презентували членам журі буктрейлери на свої улюблені книги, візитні картки «Лідера читання» і відповідали на питання літературної вікторини. Надзвичайно вразила креативність, індивідуальність, творчий підхід, обізнаність і відповідальність, з якою підійшли діти до створення електронних презентацій і буктрейлерів, популяризуючи своїми роботами привабливий образ книги, спонукаючи до читання. Діти у захваті розповідали про улюблені книги, а Маргарита Камінська навіть заграла для журі та учасників конкурсу на саксофоні!

Складне завдання стояло перед журі. Адже діти, які читають книги, вже є лідерами! За умовами Конкурсу визнано одного переможця. У 2021 році переможцем І етапу обласного туру Всеукраїнського конкурсу «ЛІДЕР ЧИТАННЯ» став Даніїл В’ЮН, який візьме участь у ІІ етапі обласного туру Конкурсу.

Вітаємо Даніїла і бажаємо подальших успіхів!!!