БАГАТОВЕКТОРНІСТЬ ДІЯЛЬНОСТІ СУЧАСНОЇ БІБЛІОТЕКИ ДЛЯ ДІТЕЙ У РЕАЛІЗАЦІЇ КУЛЬТУРНОЇ ПОЛІТИКИ

БАГАТОВЕКТОРНІСТЬ ДІЯЛЬНОСТІ СУЧАСНОЇ БІБЛІОТЕКИ ДЛЯ ДІТЕЙ У РЕАЛІЗАЦІЇ КУЛЬТУРНОЇ ПОЛІТИКИ

Такою була тема Всеукраїнської науково-практичної конференції керівників обласних бібліотек для дітей, юнацтва та молоді, що проходила на базі КЗ Львівської обласної ради «Львівська обласна бібліотека для дітей» 9-11 жовтня. До Конференції долучилася і в.о. директора Сумської обласної бібліотеки для дітей Наталія НАГОРНА.

Три надзвичайно насичені дні корисною і цікавою інформацією, спілкуванням з колегами з інших регіонів, обмін досвідом, обговорення таких актуальних питань, як бібліотека для дітей – простір сповнений можливостей, соціально-психологічна підтримка дітей на шляху до відновлення через гру та книгу, проєктна діяльність бібліотек, PR-акції, розкриття творчого потенціалу коистувачів тощо. З особливою зацікавленістю і жвавим обговоренням сприйняли виступ кандидата економічних наук, доцента Київського найіонального економічного університету Олени КИР’ЯНОВОЇ «Лідерство керівника в сучасних умовах». І звичайно ж, знайомство з Леотекою, обласною бібліотекою для юнацтва, сучасним мультимедійним центром – першою львівською медіатекою, виїзне засідання на базі Новояворівської міської публічної бібліотеки, чудовий майстер-клас з розпису яворівської забавлянки…

Щиро вдячні Національній бібліотеці України для дітей та Львівській обласній бібліотеці для дітей за організацію такого чудового професійного заходу.

Було цікаво, корисно, пізнавально!